Dopady recese na ekonomickou pozici a konkurenceschopnost zemí EU-5 - Vintrová, Růžena
Závislosť miery otvorenosti na veľkosti ekonomiky v krajinách EÚ-5. Najmenej a najviac otvorená ekonomika verzus hĺbka poklesu a rýchlosť konvergencie. Zmeny v konkurencieschopnosti vyvolané krízou.