Multilaterálne obchodné pravidlá a ochrana iných spoločenských hodnôt - Brocková, Katarína, 1976-
Svetová obchodná organizácia. Multilaterálne pravidlá obchodu, liberalizácia obchodu. Neekonomické spoločenské hodnoty. Výnimky z pravidiel WTO.