Analýza mimoburzového obchodovania s derivátmi - Drutarovská, Jana, 1989-
Charakteristika obchodovania s derivátmi na mimoburzovom trhu a vývoj obchodovania s derivátmi na tomto trhu v čase globálnej hospodárskej a finančnej krízy. Výsledkom analýzy mimoburzového obchodovania s derivátmi v období 1998-2013 je zhrnutie hlavných charakteristík mimoburzového obchodovania, vývoja obchodovania s jednotlivými typmi derivátov v kontraste s obchodovaním na burzách a určenie konkrétnych trendov správania.