Dynamika trhu práce v době krize a obnova vnější rovnováhy pohledem MMF - Žďárek, Václav
Dynamika trhu práce vo vyspelých ekonomikách pred a včase krízy pomocou Okunovho zákona. Nezamestnanosť a prebiehajúca finančná a ekonomická kríza. Vplyv finančnej krízy na trh práce. Problematika nerovnováhy bežného účtu (korekcia prebytkov bežného účtu platobnej bilancie) a vybrané súvislosti tejto zmeny na ekonomický rast.