Inovace a životní prostředí - Luňáčková, Petra
Prístupy medzinárodných organizácií k problému ekoinovácií. Teoretické hľadiská, ktoré dnes ovplyvňujú pojem inovácie. Koncepcie inovačného systému zmien, jeho inštitucionálneho usporiadania a možnosti jeho zobrazenia. Projekt OECD na udržateľnost priemyselnej výroby a ekoinovácií (The OECD Project on Sustainable Manufacturing and Ecoinnovation).