Elektronické registračné pokladnice ako prostriedok a elimináciu daňových únikov - Filo, Matúš
Právna úprava používania elektronických registračných pokladníc. Správne delikty a sankcie podľa zákona o používaní elektronickej registračnej pkladnice.