Práca ako v oblakoch - Brand, Günther
Nové možnosti na strane mobilných koncových zariadení, aplikácií a cloudových služieb. Softvér ako služba (SaaS), dodávatelia služieb DaaS a ponuka celého virtualizovaného desktopu v cloude. Výhody a bezpečnosť.