Manažovanie obalov pomáha doručovať tovar bez poškodenia - Džundová, Mária
Balenie zásielok a skúsenosti logistikov pri manipulácii a preprave zásielok. Zodpovednosť za zásielky a ich prepravu. Preventívne opatrenia k doručovaniu tovaru bez poškodenia, a tým aj k spokojnosti klientov.