Makroekonomický dopad růstu širokých měnových agregátů ve vybraných zemích v letech 1960 – 2007 - Jílek, Josef
Analýza dopadov rastu širokých menových agregátov na zníženie rýchlosti obehu peňazí, mieru inflácie a reálneho HDP, a to na príklade USA (1960 – 2007), eurozóny (1991 – 2007), Japonska (1960 – 2007), Veľkej Británie (1987 – 2007) a Českej republiky (1993 – 2007).