Brazílske prezidentské voľby 2014 - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Priebeh kampane. Volebné výsledky. Mandát obhájila kandidátka ľavice Dilma Roussefová. Jej úlohou bude pokračovať v sociálnych programoch, bojovať proti korupcii, nezamestnanosti, ako aj udržať globálny vplyv Brazílie vo svete.