Niektoré pohľady na duálne vzdelávanie - Petlák, Erich
Pohľady na duálne vzdelávanie - podstata, ciele a možnosti realizácie. Príprava učňovského dorastu pred rokom 1989. Kvalita odbornej prípravy a zatraktívnenie učňovského vzdelávania.