Príspevok nepoistených majiteľov vozidiel: Nastal čas na zmenu systému - Petr, Tomáš
Alternatívne riešenie zákonnej koncepcie poistenia zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou vozidla. Návrhy a riešenia problematiky poistenia zodpovednosti z prevádzky motorových vozidiel, respektíve škôd spôsobených nepoistenými či nezistenými vodičmi.