K definičnému vymedzeniu ekonomickej dimenzie diplomacie - Mattoš, Boris, 1977-
Príspevok poukazuje na vybrané koncepty vo väzbe na definičné vymedzenie ekonomickej dimenzie diplomacie a to identifikovaním základných terminologických pojmov viažucich sa k predmetu výskumu v kontexte pojmového prieskumu domácej a zahraničnej odbornej literatúry. Kľúčovými terminologickými pojmami sú hospodárska diplomacia, ekonomická diplomacia, obchodná diplomacia a ďalšie pridružené termíny.