Odbory - právomoci a vyjednávanie - Toman, Jozef
Právne postavenie odborovej organizácie. Pôsobenie odborovej organizácie u konkrétneho zamestnávateľa. Účasť zástupcov zamestnancov v pracovnoprávnych vzťahoch a jej formy. Práva a právomoci odborových organizácií. Praktické príklady.