[Energetická bezpečnosť Európskej únie so zameraním na ropu a zemný plyn] - Gonda, Vladimír
Recenzia na monografiu, ktorej cieľom je hodnotenie významu ropy a zemného plynu pre energetickú politiku krajín EÚ a implikácií, ku ktorým tento stav vedie najmä pre Slovenskú republiku.