Podnikanie ako poslanie - Rakovská, Júlia, 1972-
Vlastnosti úspešného manažéra. Spoločensky zodpovedné podnikanie. Prekážky spoločensky zodpovedného podnikania. Ekonomika spoločenstva - príbeh podnikateľa z Franúzska.