Typológia podnikovej kultúry na príklade vysokoškolského pracoviska - Kovaľová, Marcela
Podstata a obsah podnikovej kultúry. Typologizácia podnikovej kultúry. Typológia podľa Deala a Kennedyho. Ostatné typológie podnikovej kultúry. Analýza a identifikácia typu podnikovej kultúry na príklade vysokoškolského pracoviska.