Posouzení vztahu mezi zaváděním procesního řízení a zplošťováním organizační struktury malých a středních podniků - Kubecová, Jana
Overenie predpokladu horizontálnej organizácie v súvislosti so zavádzaním procesného manažmentu do riadenia spoločnosti v malých a stredných podnikoch.