Využití ekonomické přidané hodnoty a vliv jejího využívaní na finanční výkonnost podniků v ČR - Knápková, Adriana
Teoretické východiská eknomicky pridanej hodnoty (EVA). Výhody konceptu EVA. Eva a trhová cena akcií.