Influence and impact of American English and Americanism on British English - Strelinger, Ján, 1964-
Formovanie, rozvíjanie a vzájomne ovplyvňovanie britskej a americkej angličtiny. Dopady amerikanizmov na britskú angličtinu s ohľadom na historické súvislosti a vzhľadom k modernej kulúre.