Zákon č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti s komentárom - Matulková, Mariana
Zákon o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 14/2015 Z.z.