Inovačný potenciál klastrov a klastrových iniciatív - Gajdová, Denisa, 1977-
Klastre ako významný mikroekonomický faktor, ktorý zvyšuje prosperitu regiónov, prílev priamych zahraničných investícií a vytvára prostredie pre inovácie a tvorbu znalostí. Výhody klastrovania pre podniky.