Podnikanie miest a obcí v našich legislatívnych podmienkach - Beracka, Ondrej
Obce a mestá majú viacero spôsobov, ako sa zapojiť aktívne do podnikateľského života a zhodnocovať tak svoj majetok. Priame podnikanie obcou. Podnikanie prostredníctvom organizácií a obchodných spoločností.