Virtuálne erpéčka a iné podmienky v evidencii tržieb
Posledná novela zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice podstatne rozširuje zoznam služieb, pri ktorých podnikateľom vznikne povinnosť tržbu prijatú v hotovosti evidovať v registračnej pokladnici. Zmeny od 1.4.2015.