Z lásky k Slovensku
Nová a po prvý raz v televízii - komunikačná kampaň Kauflandu (od januára 2015). Kaufland chce ukázať, že je silnou značkou, ktorá sa stala súčasťou bežného života Slovákov, je jej cťou podnikať na Slovensku a uvedomuje si, že nesie zodpovednosť za svoju obchodnú činnosť, za svojich zamestnancov, za trvalo udržateľný rozvoj slovenskej ekonomiky a spoločnosti.