Riešenia z problémov
Začiatkom januára oznámil britský maloobchodný reťazec Tesco prepúšťanie, zatváranie stratových obchodných prevádzok a ďalšie úsporné opatrenia. Tie sa týkajú aj pobočiek v Maďarsku a Česku. Na Slovensku vraj zatiaľ prepúšťanie nehrozí. Priemerná zisková marža, priemerná čistá zisková marža.