Bratia Oprendekovci a ich slovenský Cider
Rodinná značka Opre' Cider, originálna receptúra, originálne balenie. Prírodný osviežujúci alkoholický nápoj, vyrába sa podobne ako víno, ibaže na výrobu cideru sa používa jablková šťava.