A nič za to (!) - ani z toho (?)
Ako získať značku kvality SR. V čom vidí výhody označenia Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Logo Značky kvality SK. Vyše sto výrobcov a do tisíc produktov.