Finanční instituce BRICS jako podstata plodné spolupráce - Yarygina, Irina
Zriadenie Obchodnej a rozvojovej banky BRICS (Brazília, Rusko, India, Čína, Južná Afrika), ktorej cieľom je prispievať k rozvoju ekonomických a finančných vzťahov medzi jej členmi.