Vplyv využívania IT na zmenu didaktického procesu - Kultan, Jaroslav, 1960-
Vytvorenie možnej metodiky vysvetľovania novej látky pri využívaní IT. Motivačná a informačná úloha spätnej väzby. Zmena metodiky vysvetľovania s využitím rýchlej spätnej väzby.