Souvislosti s plněním cíle Evropské centrální banky - Neumann, Stanislav
Rada guvernérov Európskej centrálnej banky (ECB) sa rozhodla o rozšírenie programu nákupu aktív, ktorým predpokladá zlepšovanie podmienok financovania pre firmy a domácnosti v eurozóne.