Oslobodenie od dane pri dodaní tovaru z tuzemska do iného členského štátu v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Bližšia špecifikácia oslobodení od dane pri dodaní tovaru z tuzemska do iného členského štátu, ktorými je dodanie tovaru, dodanie nového dopravného prostriedku, dodanie tovaru, ktorý je predmetom spotrebnej dane, ako aj premiestnenie tovaru zdaniteľnej osoby z tuzemska do iného členského štátu na účely jej podnikania.