Oslobodenie od dane pri nadobudnutí tovaru v tuzemsku z iného členského štátu v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Prípady, kedy je tovar nadobudnutý v tuzemsku z iného členského štátu, oslobodený od dane.