Distribution channel as a basic component of the business model - Bednár, Richard, 1985-
Priame a nepriame dodávateľské siete. Predajcovia, kamenné obchody, agenti, webové stránky, telefonické linky, výstavy a trhy, sprostredkovatelia a ďalšie nástroje distribúcie. Hodnotenie nákladovej efektivity distribučných kanálov.