Motivation of creating partnerships in business - Bednár, Richard, 1985-
Outsourcing a zabezpečenie zdrojov a aktivít iných subjektov, optimalizácie a úspor z rozsahu, a eliminácie rizika. Pozorovanie za 315 firiem na Slovensku.