Oslobodenie od dane pri nadobudnutí tovaru v tuzemsku z iného členského štátu v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Oslobodené od dane je nadobudnutie tovaru v tuzemsku z iného členského štátu, ak by dovoz takého tovaru bol oslobodený od dane, a to aj v prípadoch ako spätný dovoz tovaru, dovoz tovaru vybranými osobami s výsadami, ozbrojenými silami, dovezené zlato Národnou bankou Slovenska, dovoz plynu, elektriny a tepla alebo chladu.