Nové výzvy obchodnej politiky EÚ po vstupe Ruska do WTO - Drieniková, Kristína, 1982-
Rusko ako člen WTO a výhody pre obchodnú politiku EÚ. Hospodárske a obchodné vzťahy medzi EÚ a Ruskom po vstupe do WTO. Vývoj obchodných vzťahov EÚ27 s Ruskom. Hodnotenie strategického partnerstva medzi EÚ a Ruskom a náčrt perspektívy jeho budúceho vývoja.