Interferences between the political cycle and business cycle in the cases of Slovakia, Romania and Moldovia: Lessons to be learned - Percic, Stanislav
Overenie teoretických hypotéz vzťahov politického a obchodného cyklu. Modely politického cyklu (oportunistický, racionálny, ideologický). W. Nordhaus, Hibbs, Friedman, v. Mises. Voliči a ich vnínamie politického cyklu v podmienkach Slovenska, Rumunska a Moldavska.