Neoklasická teorie kapitálu a její vybrané alternativy - Makovský, Petr
Kompletný popis neoklasickej teórie kapitálu. Model CORN-TRACTOR, ktorý je logickým rozšírením pôvodného neoklasického modelu o spotrebné a priemyselné odvetvia.