Oběživo a jeho padělky z odlišného úhlu pohledu - Sinecký, Pavel
Falzifikáty a ich rozpoznávanie personálom finančných ústavov a bánk. Legislatíva a manipulácia s hotovosťou. Dôvody zadržania bankoviek a mincí, ktoré sú podozrivé z falšovania, alebo neštandardného poškodenia.