Energetická bezpečnosť Slovenska v súvislosti s vývojom na Ukrajine v roku 2014 - Bebiaková, Dáša
Súčasný vývoj energetickej politiky Slovenskej republiky v spolupráci s Ukrajinou. Perspektívy zabezpečenia energetickej bezpečnosti. Import ruského plynu do Európy v roku 2013. Rozloženie európskych LNG terminálov. Podzemné zásobníky ku ročnej spotrebe zemného plynu v štátoch Európy. Stratégie prijaté na zachovanie energetickej bezpečnosti. Rozvoj bilaterálnej spolupráce pri zachovaní energetickej bezpečnosti.