Výhody a nevýhody outsourcingu - Hliboká, Lucia
Problematika outsourcingu, jeho vymedzenie a história. Pozitíva a negatíva outsourcingu. Outsourcingový proces. Výsledky dvoch aktuálnych prieskumov ohľadne využívania outsourcingu na Slovensku.