Hodnotenie vzdelávacieho procesu a možnosti zlepšenia úrovne vzdelávania na Podnikovohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiaciach - Andrejovský, Pavol, 1975-
Problematika kvality vzdelávacieho procesu je vysoko aktuálna nie len u nás, ale všade vo svete. Aktuálne problémy vysokého školstva sa týkajú narastajúcich problémov ohľadom financovania vysokých škôl, potreby zvýšiť kvalitnú vedecko-výskumnú činnosť v spolupráci s praxou, získavania mimorozpočtových zdrojov a ďalších problémov, ktoré sú vnímané spoločnosťou citlivo. Z očakávaní je potrebné vyvinúť úsilie smerom k marketingovým aktivitám a práci so zainteresovanými stranami smerujúcej k získaniu dostatočného počtu uchádzačov i k získaniu akreditácie do ďalšieho obdobia. Pripravené, odovzdané podklady pre komplexnú akreditáciu a prvá spätná väzba poukazujú na zlepšenie výkonnosti fakulty aj v pedagogickej činnosti.