Malé a stredné podniky v programe Horizont 2020 - Filus, Ivan
Ciele programu Horizont 2020 a podpora malých a stredných podnikov (MSP). Prepojenie s ostatnými programami v oblastiach vzdelávania, životného prostredia, poľnohospodárstva a rybárstva. Konkurencieschopnosť MSP a rast zamestnanosti v Európe.