Ukazovatele finančnej výkonnosti podniku versus trhová pridaná hodnota - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Aplikácia vybraného modelového prístupu na posúdenie väzby vybraných tradičných ukazovateľov a ukazovateľa EVA na MVA. Aplikácia O`Byrneho modelu.