Zostavenie záverečného účtu obce - legislatívne východiská - Konečná Veverková, Ingrid
Legislatívne východiská zostavenia záverečného účtu obce. Povinnosti, ktoré súvisia so zostavením záverečného účtu, a to tak zo strany starostu a volených funkcionárov obce, ako aj zo strany hlavného kontrolóra a zamestnancov obce.