Impact of expenditure on research and development on indicators of economic performance of the V4 Countries in comparison with other countries of the European Union - Andrejkovič, Marek
Význam výdavkov na výskum a vývoj a význam tohto odvetvia v rámci národného hospodárstva a ich porovnanie v rámci každej z krajín V4 s ohľadom na ďalšie významné krajiny Európskej únie.