New access to finance renewable sources of energy in European Union and Slovak Republic, Their possible risks - Bašová, Alena, 1961-
Využívanie obnoviteľných zdrojov energie v Európskej únii a v Slovenskej republike a riziká, ktoré prináša. Energetická politika Spoločenstva a podiel energie z obnoviteľných zdrojov - úspory budúcej spotreby energie.