Crowdfunding as an alternative financial source of small and medium – sized enterprises - Belanová, Katarína, 1978-
Významná úloha malých a stredných podnikov (MSP) v slovenskej ekonomike a ich prístup k zdrojom financovania po vypuknutí finančnej krízy v roku 2009. Inovatívny mechanizmus financovania MSP, jeho špecifiká a výhody.