Štrukturálna adaptácia slovenskej ekonomiky a jej vplyv na produktivitu práce a zamestnanosť v časoch globálnej zmeny a následného rozvoja - Kotulič, Rastislav
Zhodnotenie výkonnosti a produktivity slovenskej ekonomiky vo vzťahu k zamestnanosti v období rokov 1995 - 2012.